Пређи на главни садржај

Аритмија ÚRбаног певања

Песме

Ова секција се односи на приказивање уметничког рада бенда The Vocal Clash.

Бенд поседује веб-сајт који можете погледати на адреси: The Vocal Clash. У оквиру њега можете се више упутити о активностима које бенд обавља. Затим можете погледати материјале као што су видео снимци са разних наступа, аудио материјале великог броја песама, многобројне фотографије са манифестација, специјалних гостовања, из студија. Такође један део јесте и прес клипинг који се односи на исечке из часописа који се везују за дела песника Бошковића, као и документа у дигиталном облику која се могу преузети.

Нешто више података можете пронаћи на њиховом сајту у оквиру секције Линкопедија која се састоји од веза ка YouTube каналу, гостовања у емисији Вавилон, аудио материјала у оквиру дела Гутембергов одговор, као и вести портала који најављују поетско вече, промоције књижевних збирки и слично.

У наставку су наведени текстови њихових одабраних песама, постављени као аудио записи, како би се публици боље представила поезија коју Бошковић наглашава. Слушањем аудио материјала, заинтересована публика може закључити да је ово још један начин како се може изразити поезија. Послушајте у наставку!

Покреће Omeka S